Friday, April 29, 2011

c o m i n g s o o n~ in progress

kalo nak tau..ak mmg teringin sgt nak de company sndri.hehhhe..mampukah??? apepun..kna usaha dlu rite???? so..sjak da dkt sebulan dok kg nih...mcm2 bnda yg aku wat.utk aku nk jd kan impian @ angan2 aku ni jd realiti....n nmpaknye hampir2 bjaye gak la.... insyaAllah....so..pasni, kalo nk bg job kat aku ley la kontek saye ok???? nt ble blog rsmi da siap.... br leh tgk hasil keje saye spnuhnye..oke????  ni cume hasil2 keje yg penah saye buat b4 nih....skng ni, tgh cube siapkan skit2 artwork utk present kat customer.... xkire la dlm ape pon..tp, major dlm PHOTOGRAHY & DESIGN  la.... jom tgok...cuci2 mate sket.... wish me luck oke!!thanks....
lihat....syarikat pon br je daftar...so..caye da kan????

 bunting yg penah saye design sndri.... ni jugak contoh artwork saye...



kat atas ni plak, contoh editing utk 'kids potraiture'... agk2 sape yg nak anak korang jd  model camni...bley la ehhhh..

model ni adek sy sndri.hehhhe..... saye la make up artist n tukang style kan shawl die juga photographer..hehhehe....kalo nk shoot utk produk korang ke... camni la hasilnye.... 

dan ini pulak... antara photo2 wedding yg penah amik sekali dgn editing oke!!! nak booked??jom cepat!!!!